Ett forum för killar som gillar killar

Teledejting

Inga minutavgifter

Öppet att ringa dygnet runt

Kille på Gaylinjen

Söker du kontakt med andra?

På Gaylinjen pratar du med killar och män i blandade åldrar. Ring in och prata bort en stund eller snacka om olika ämnen, sport, musik eller något annat som just du gillar. På linjen har du även chans att knyta nya kontakter och för den som är singel finns möjlighet att lära känna någon bättre genom teledejting. Välj bland Gaylinjens fyra kategorier: Mingel, Aktuellt, Nöje och Dejting.

Hitta någon att dejta

På linjen får du enkelt kontakt med andra gay-killar. Medlemmar från hela Sverige ringer in för att hitta någon att dejta över telefon. Kanske leder dejten till att ni träffas och hittar på något kul.

Gay-killar

MINGEL

Känner du för att prata om allt möjligt så väljer du Mingel. Här kan du prata med andra om allt från vardagsbestyr till vad som passar bäst i grönsakssoppan.

AKTUELLT

Vill du prata om olika ämnen, händelser, sport, nyheter och annat så kan du välja Aktuellt. Här pratas det om vad som händer i Sverige och resten av världen.

NÖJE

Vill du prata med andra om nöjen, musik, film, tv-serier och annat väljer du Nöje. Här förekommer ibland olika temakvällar. Maila oss om du vill anordna en temakväll så meddelar vi datum och tid på hemsidan.

DEJTING

Dejting finns för singlar som söker en partner. Att dejta över telefon är ett roligt och bra sätt att lära känna någon. Med telefondejting lär du dessutom känna den du pratar med utan att döma efter utseendet.

Lär känna någon på tu man hand

På Gaylinjen kan du prata privat med någon på ett eget linjerum. Det privata rummet har endast plats för två personer så ni kan vara säkra på att prata helt ostört.

Så fungerar det

Du får användarinfo till din e-postadress. Där står allt du behöver veta för att använda tjänsten. Att ringa till Gaylinjen kostar som ett vanligt lokalsamtal. Inga minutavgifter!

Ring in och välj kategori

Välj bland linjens fyra kategorier: Mingel, Aktuellt, Nöje och Dejting
Du ansluts till ett linjerum och kan börja prata med den/dem som är där. Linjerummen rymmer upp till 6 deltagare.

Prata på tu man hand

Bjud in någon till samtal på ditt privata linjerum (ingår i Silver- och Guldpaketet). Båda ringer linjen och knappar in en specifik kod. Sedan kan ni prata ostört.

Ta chansen och gå med du också!

Om linjen

Gaylinjen är en mötesplats över telefon för homosexuella killar och män. På linjen är det enkelt att få kontakt med killar från hela Sverige. Till Gaylinjen kan du ringa för att prata bort en stund, söka nya bekantskaper eller kanske träffa någon för en dejt. Välj bland fyra kategorier: Mingel, Aktuellt, Nöje och Dejting.

Info

Du får användarinfo till din e-postadress. Där står nummer och allt du behöver veta för att ringa linjen. Att ringa kostar som ett vanligt lokalsamtal, vilket innebär att de flesta ringer gratis. Kontrollera med din teleoperatör vad som gäller för just ditt abonnemang.

Privat linjerum

Bjud in någon till samtal på ditt eget linjerum (ingår i Silver- och Guldpaketet). Båda ringer linjen och knappar in en specifik kod. Sedan kan ni prata ostört. Rummet rymmer endast två deltagare.

Copyright © 2019 | telefonforum.se