fbpx

Teledejting har många fördelar

Tjej ringer till Samtalslinje

Enkelt och bekvämt

Att dejta på TelefonForum är ett roligt och bra sätt att lära känna någon. Det är enkelt och bekvämt. Du behöver inte klä upp dig och fixa till dig som du måste göra när du ska på en vanlig dejt. Du kan helt enkelt krypa upp i soffan med lite snacks, ringa in till linjen och hitta någon trevlig kille eller tjej att prata med.

Kille ringer Gaylinjen

Dejta över hela Sverige - hemifrån!

Det är inte alltid så lätt att vara singel och hitta någon att dejta. Genom seriös teledejting får du ett brett utbud av andra singlar att prata med, singlar som liksom du är ute efter att hitta den stora kärleken. Var i landet du befinner dig spelar ingen roll – du kan vara singel i Stockholm, singel i Göteborg eller singel i Malmö och gå på dejt bara genom att ringa ett samtal!

Dejting över telefon

Insidan som räknas

Eftersom man inte kan se varandra så kan man inte heller döma den man pratar med efter utseendet (som det är lätt att man gör på en vanlig “IRL” dejt). Du lär känna den du pratar med på ett helt annat sätt. Det är dessutom lättare att vara sig själv över telefon. Man behöver inte tänka på hur man ser ut och hur man för sig, fokus läggs istället på samtalet. 

Dejta hemifrån i en lugn och skön miljö

Prata i lugn och ro

Om du är blyg eller har lätt för att bli nervös när du träffar nya människor är dejting över telefon perfekt. Du känner dig trygg genom att du ringer hemifrån i en lugn och skön miljö. Du kan slappna av, vara dig själv och prata fritt om intressen, aktiviteter, drömmar osv.

Hitta ditt livs kärlek

Är teledejting för dig?

Har du tröttnat på att vara singel och leta efter den rätte på olika dejtingsidor på nätet eller via olika appar som Tinder och liknande? Vill du testa något nytt, lära känna nya människor och få chans att hitta ditt livs kärlek? Svarar du ja på dessa frågor så kan dejting över telefon vara något för dig.