Fritt Forum

Hela Sverige på en och samma linje!

Stockholm

Göteborg

Sundsvall

Uppsala

Kalmar

Malmö

Luleå

SverigeMixen

Kvinnor och män i blandade åldrar

Prata med någon nära dig

Privata samtal

Öppet att ringa dygnet runt

Fritt Forum

Ha trevligt med andra på Fritt Forum

Till Fritt Forum ringer män och kvinnor från olika delar av Sverige för att prata och ha trevligt. Linjen är perfekt när du är hemma och slappar och bara vill snacka bort en stund. Eller när du sitter i långa bilköer till och från jobbet. Eller när du ligger vaken och inte kan sova. Då ringer du bara linjen och hittar någon att prata med.

Prata med någon nära dig

Söker du någon att prata med som bor i din närhet? Välj bland städerna: Stockholm, Uppsala, Göteborg, Kalmar, Malmö, Sundsvall och Luleå. SverigeMixen är en samlingsplats för alla.

Prata på ett eget linjerum

Vill du prata med någon på tu man hand? På Fritt Forum kan du prata privat med någon på ett eget linjerum. Det privata rummet rymmer endast två personer så du och din samtalspartner kan prata ostört om vad ni vill.

Prata på tu man hand

Så fungerar det

Du får användarinformation till din e-postadress. Där står allt du behöver veta för att använda tjänsten. Att ringa Fritt Forum kostar som ett vanligt lokalsamtal – inga minutavgifter.

Välj stad eller SverigeMixen

Ring Fritt Forum och välj bland sju städer: Stockholm, Uppsala, Göteborg, Kalmar, Malmö, Sundsvall och Luleå. SverigeMixen är samlingsplatsen för alla. Du ansluts till det linjerum du har valt och kan börja prata med den/dem som är där. Ett linjerum rymmer 6 deltagare.

Prata på tu man hand

Bjud in någon till ditt privata linjerum (ingår i Silver- och Guldpaketet). Båda ringer linjen och knappar in en specifik kod. Sedan kan ni prata ostört.

HITTA NÅGON ATT PRATA MED

Copyright © 2019 | telefonforum.se