fbpx

Prata i telefon

- med flera

Prata i telefon

Tycker du om att prata i telefon? Vill du ha social kontakt men kanske inte alltid genom att träffa folk IRL? Då kan Telefon Forum vara något för dig.

Var dig själv men samtidigt anonym

Ibland kan det vara skönt att prata med någon som inte vet vem man är. På Telefon-Forum väljer du själv hur anonym du vill vara. Du kan t.ex. hitta på ett namn, ett alias som du använder på linjen om du inte vill säga ditt riktiga namn.

Vad är Telefon Forum?

Telefon Forum är precis som det låter ett forum över telefon dit man kan ringa in och prata med flera samtidigt på olika linjerum.

Hur går det till?

Att prata i Telefon Forum är enkelt:
Du ringer numret och knappar in koden till ett valfritt linjerum. Du ansluts till linjen och kan börja prata med den/dem som är där.

Prata i telefon med andra på ett avslappnat och kravlöst sätt

Vill du prata på tu man hand med någon så finns möjlighet att prata på ett privat linjerum

Telefon Forum = 4 linjer - på samma nummer!

Prata i telefon om olika ämnen, nyheter, musik, film eller något annat som du gillar. Var med och prata om vad som händer i Sverige och resten av världen.

Prata i telefon med andra från olika delar av Sverige. Det finns 8 städer att välja bland: Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Kalmar, Sundsvall, Umeå och Luleå.

Ett forum över telefon för män. På Gaylinjen finns även möjlighet till dejting för den som är singel och söker en dejt över telefon.

Seniorlinjen är för personer från 65 år och uppåt som vill prata i telefon med andra i samma ålder. På linjen blir det gemenskap och trevliga samtal.

Prata i telefon

när det passar för dig

Till Telefon Forum kan du ringa vilken tid du vill, dag som natt. Linjen är öppen dygnet runt, alla dagar i veckan.

Intresserad?

Tjej pratar i telefon