SingelMingel

Lär känna nya människor på TelefonForums event!

Hitta din drömpartner på SingelMingel

Träffa kärleken på SingelMingel

Ett samtal kan vara början till något mer

På TelefonForums SingelMingel kan du hitta nya vänner, träffa kärleken, få glada skratt och gemenskap. Du vet aldrig vem du möter och det är det som är tjusningen med våra singelevent – plötsligt pratar du med personen som är rätt just för dig! 

Testa något nytt under 2020

TelefonForum har SingelMingel för åldrarna 30+ och 40+. Det finns även event för singlar som vill lära känna någon i Stockholm, Göteborg eller Malmö. 

Du har inget att förlora – Bli medlem idag och få tillgång att ringa obegränsat till TelefonForums 20 linjerum och dessutom delta kostnadsfritt på alla singelevent som du känner för.

Välkommen att vara med på TelefonForum!

Är SingelMingel för dig?

Har du tröttnat på att vara singel och leta efter den rätte på olika dejtingsidor på nätet eller via olika appar som Tinder och liknande? Vill du testa något nytt, prata med nya människor och få chans att hitta ditt livs kärlek? Svarar du ja på dessa frågor så kan SingelMingel på TelefonForum vara något som du kan testa!

(Erbjudandet gäller endast via länken)

Prata med nya människor
Prata på olika linjerum

Hur går det till?

Att vara med på ett SingelMingel-event är enkelt: Du ringer TelefonForum och knappar in en sexsiffrig kod (koden är alltid eventets datum, t.ex 20 01 25). Du blir ansluten till eventets linjerum och kan börja mingla. Det är plats för 5 deltagare på varje linjerum (när ett rum blir fullt öppnas ett nytt med 5 nya platser osv).

Kommande SingelMingel 2020

15

Feb

kl 19.00 - 20.30

Mingla med singlar från Göteborg

22

Feb

kl 19.00 - 20.30

Mingla med singlar från Malmö

23

Feb

kl 19.00 - 20.30

Mingla med singlar från olika delar av Sverige

Vad är TelefonForum?

TelefonForum är en mötesplats över telefon med fyra olika linjer där män och kvinnor kan prata med varandra på olika linjerum. Läs mer om linjerna

På flertalet av TelefonForums event står du som är singel i fokus. Du får kontakt med andra singlar för att prata och lära känna varandra. Det är en gemenskap som är kravlös och enkel. Och väldigt kul!

Dating

Följ oss på Facebook

På vår Facebook-sida kan du se kommande event, erbjudanden och annat