fbpx

Singelmingel

Lär känna nya människor på Telefonevent

Hitta kärleken på Singelmingel

Ett samtal kan vara början till något mer

På TelefonForums Singelmingel kan du hitta nya vänner, träffa kärleken, få glada skratt och gemenskap. Du vet aldrig vem du möter och det är det som är tjusningen med våra singelevent – plötsligt pratar du med personen som är rätt just för dig! 

Testa något nytt under 2020

TelefonForum har återkommande event i form av Singelmingel Stockholm och Singelmingel Göteborg. Eventen finns för olika åldrar.

Du har inget att förlora – Bli medlem idag och få tillgång att ringa obegränsat till TelefonForums 4 linjer och dessutom delta kostnadsfritt på våra telefonevent.

Telefon-Forum

Är Singelmingel för dig?

Har du tröttnat på att vara singel och leta efter den rätte på olika dejtingsidor på nätet eller via olika appar som Tinder och liknande? Vill du testa något nytt, prata med nya människor och få chans att hitta ditt livs kärlek? Svarar du ja på dessa frågor så kan SingelMingel på TelefonForum vara något som du kan testa!

Hur går det till?

Att vara med på ett Singelmingel-event är enkelt: Du ringer TelefonForum och knappar in en sexsiffrig kod. Du ansluts till eventets linjerum och kan börja mingla.

Prata med andra singlar på ett avslappnat och kravlöst sätt

Om du sedan vill prata på tu man hand med någon så finns möjlighet att prata på ett privat linjerum