Snacka och ha kul

Killar och tjejer i blandade åldrar

Prata på tu man hand

Öppet att ringa dygnet runt

En mötesplats över telefon

Till Samtalslinjen ringer killar och tjejer i blandade åldrar för att prata om allt möjligt, teledejta och ha kul. Du kan alltid välja att vara anonym på linjen. Om du inte vill säga ditt riktiga namn så kan du hitta på ett namn som blir ditt alias. På Samtalslinjen är alla välkomna – kom och var med du också!

Teledejting

Samtalslinjen är ett perfekt ställe för dig som är singel och vill prova dejting över telefon. Här kommer du enkelt i kontakt med andra singlar som du kan prata och ha trevligt med.

Kategorier

MINGEL

Känner du för att prata om allt möjligt så väljer du Mingel. Här kan du hitta trevliga tjejer och killar som också söker någon att prata med.

AKTUELLT

Vill du prata om olika ämnen, händelser, sport, nyheter och annat så kan du välja Aktuellt. Här pratas det om vad som händer i Sverige och resten av världen.

NÖJE

Välj Nöje om du vill prata med andra om nöjen, musik, film, tv-serier osv. Här förekommer ibland olika temakvällar. Maila oss om du vill anordna en temakväll så meddelar vi datum och tid på hemsidan.

DEJTING

Dejting finns för singlar som är ute efter att hitta kärleken. Prata med andra singlar från hela Sverige. Kanske hittar du någon som du vill prata lite mer med på tu man hand.

Dejting på Samtalslinjen

Lär känna någon lite bättre

På Samtalslinjen kan du prata privat med någon på ett alldeles eget linjerum (ingår i Silver-och Guldpaketet). Det privata rummet har bara plats för två personer så ni kan i lugn och ro prata om vad ni vill.

Så fungerar det

Du får användarinfo till din e-postadress. Där står allt du behöver veta för att använda tjänsten. Att ringa Samtalslinjen kostar som ett vanligt lokalsamtal. Inga minutavgifter!

Ring in och välj kategori

Välj bland våra fyra kategorier: Mingel, Aktuellt, Nöje och Dejting. Det finns plats för fem deltagare på varje linjerum. När ett rum blir fullt öppnas ett nytt med fem nya platser. (Det finns tio rum under varje kategori, alltså fyrtio rum totalt.)

Prata på tu man hand

Bjud in någon till samtal på ditt privata linjerum (ingår i Silver- och Guldpaketet). Båda ringer linjen och knappar in en specifik kod. Sedan kan ni prata ostört.

Copyright © 2019 | telefonforum.se