fbpx

Samtalslinjen

Prata om stort och smått

På Samtalslinjen pratar du med män och kvinnor i blandade åldrar. Prata om olika ämnen, nyheter, musik, film eller något annat som du gillar. Var med på ett snack om vad som händer i Sverige eller resten av världen.

Vad är TelefonForum?

En mötesplats där man pratar med andra på olika linjerum. Ett enkelt och kul sätt att få kontakt med nya människor.

Linjerum

Välj mellan olika linjerum. SverigeMixen är en mötesplats för alla och har blivit ett populärt rum på linjen.

Privat Linjerum

På TelefonForum finns möjlighet att prata enskilt med någon på ett privat linjerum.

Välj bland våra paket

BRONS

89

kr

/månad

Ring hur mycket du vill

Delta på Singelmingel

Privat linjerum för samtal på två

SILVER

149

kr

/månad

Ring hur mycket du vill

Delta på Singelmingel

Privat linjerum för samtal på två

GULD

249

kr

/2 månader

Ring hur mycket du vill

Delta på Singelmingel

Privat linjerum för samtal på två

Köpinfo

Tjänsten gäller tillsvidare och innefattar att ringa obegränsat till TelefonForum (FrittForum, Samtalslinjen, Gaylinjen och Seniorlinjen) Ingen bindningstid, du avslutar tjänsten när du vill via mejl till kundtjänst. Efter köp; invänta info till din E-post. OBSERVERA att mejlet kan hamna i skräppost.

Vi erbjuder säker kortbetalning med VISA, Mastercard och American Express. Kortbetalningar som hanteras av Stripe är PCI-DSS certifierade. Det innebär att de följer Payment Card Industry Data Security Standard. Det är den högsta standarden av säkerhet i branschen och den omfattar all hantering av data i den kassalösning vi använder. All korthantering sker SSL-krypterat (Secure Socket Layer) vilket innebär att all data mellan oss och Stripe är krypterad, så du kan tryggt fylla i dina kortuppgifter och genomföra betalningen.

Ring när det passar dig

Att prata på TelefonForum är ett roligt och bra sätt att få kontakt med andra. Numret har lokalsamtalstaxa, alltså ett vanligt Sverigesamtal och du kan ringa in när som helst på dygnet.